I år var Sarpsborg hundeklubb arrangør for Østlandsvalpen 29.08.2015. Vi som er noen av få i klubben som synes utstilling er festlig, gledet oss veldig.
Det var en uoffisiell utstilling med Valper, juniorer og veteraner. Og som seg hør og bør hadde vi meldt på våre to gamle damer, Ferrari og Camaro.
Ved siden av å løpe rundt og fikse premier, så viste jeg Camaro som eneste Border Collie.
Hun fikk masse skryt (selvsagt) av dommeren, Leif Vidar Belgen, og ble ikke uventet BIR veteran.

Kritikken hennes lød som følgende;
9 år gammel veteran. Fremstilles i meget god forfatning. Bra størrelse. Velformet, feminint hode, tiltalende manke og kroppsholdning. Meget bra over- og underlinjer. Velvinklet. Går parallelt og viser effektivt bevegelsesmønster.

Henrik viste Ferrari som også fikk også flott kritikk;
9 år gammel tispe. Meget god forfatning. Meget bra hode og utrykk. Bra hals, manke, rygg, lend. Korrekte kroppsforhold. Gode vinkler foran/bak. Går paralellt, god fasthet og viser langtrekkende bevegelser. Tiltalende temperament.

Ferrari fikk, ikke uventet som eneste RR-tispe, BIR veteran. Men fikk også BIS 4 Veteran. Det var veldig gøy. Ikke mange utstillinger på gamle damen. Antagelig var dette den siste. Selv Dronninger fortjener god pensjonisttilværelse 😉