Vel, alle sesonger har en ende. Denne gangen endte vi sesongen med Sarpsborg Hundeklubbs stevne 30.08.2015.

Hverken jeg eller hunden var 100% til stede denne dagen. Det var en lang dag for alle dagen i forveien (Østlandsvalpen) og det har vært en aktiv sesong for min gamle Dronning.

Det hadde vært morro og avslutte sesongen med et smell, men følelsen var ikke helt der. Jeg føler meg litt “negativ” for vi vant klassen. Vi fikk 251 poeng, 5 poeng unna førstepremiering. Det spilte ingen rolle egentlig for oss, min fantastiske hund har uansett det hun “trenger” for LP3. Det er nok mest følelsen av å ikke harmonere jeg synes var litt nedslående.

Poengene ble som følger:

Fellessitt: 10
Fellesdekk: 8 (dobbeltkommando opp)
FVF: 7,5 (Stress og dårlige vendinger)
Sitt under marsj: 8,5
Innkalling fra dekk, med dekk: 5 (Ting tar tiiiid)
Ruta: 9
Apportering over hinder: 9,5
Metallapport: 9
Neseprøve: 8,5
Kontroll over hunden på avstand: 5 (Mange komandoer og forflyttning)
Helhet: 8

Å avslutte sesongen er litt trist, samtidig godt. Nå går vi inn for fullt i Eliteprogrammet (som det for tiden er så mye snakk om). Og vi trenger ikke gjøre oss klar for stevner i mellomtiden. Nå er det 100% fokus på elite. Og det nye programmet blir bare mer spennende. Vi trener det vi kan, og så lenge ikke gikta tar oss…. så er vi å finne i elite til våren.
Takk for en fantastisk sesong med en fantastisk hund. Og fantastiske folk. smiley